Tilaus-, maksu- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot Ravintola Oskun catering-palveluille. (Lentokonetehtaan Ravinto-osuuskunta, Y-tunnus 0155369-4)

TILAUS

Tilaa lounasannokset 10.00-14.00 kun verkkokauppa arkiaamuisin päivittyy, nouda lounasannokset ravintola Oskusta 10.00-14.00 (Kalmarin / Cargotecin toimistotalo, Ruskontie 55). Huom. Kakut on tilattava 2 arkipäivää ennen noutopäivää. Vaihtuvat annokset tilattava arkisin vuorokautta ennen noutoa, ei lauantaisin, eikä pyhäpäivisin! Noutopalvelu on avoinna arkipäivinä (ma-pe) 10.00-14.30. Noutopalvelut muina ajankohtina sovittava etukäteen erikseen.

Huom.! Lisää Oskun verkkokaupassa noutopäivämäärä ja kellonaika tilauksesi kommenttikenttään ennen maksamista. Saat ensin viestin jossa kerromme vastaanottaneemme tilauksesi. Tämän jälkeen saat toisen viestin sähköpostin kun tilauksesi on valmis ja käsitelty. Kun tilauksesi on käsitelty, voit noutaa tilauksen lisätiedoissa ilmoittamanasi ajankohtana.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Peruutus veloituksetta kahta vuorokautta ennen noutopäivää.
Mikäli peruutus tapahtuu yhtä vuorokautta ennen noutopäivää tai noutopäivänä, veloitamme tilauksen kokonaisuudessaan.

TOIMITUS

  1. Voit noutaa tuotteet ravintola Oskun tiloista sovittuna ajankohtana arkipäivinä 10.00-14.30, osoitteesta Ruskontie 55, 33710 Tampere (Kalmarin / Cargotecin toimistotalo). Tilauksesi toimitetaan Kalmarin / Cargotecin pääovelle. Soita pääovelta 040 86 58 996, tilaus tuodaan nimelläsi pääovelle. (tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osku@ravintolaosku.fi tai 040 8658 996).
  2. Kalmarin / Cargotecin toimistotalon henkilöstö voi noutaa tilaukset ravintolan sisältä.

MAKSUTAVAT

Kalmarin / Cargotecin toimistotalon henkilöstö voi halutessaan maksaa tuotteet noudon yhteydessä JotBar-maksuna. Käytä tällöin verkkokaupan maksu noudettaessa valintaa. Voit myös käyttää Paytrail-verkkomaksupalvelua.

Talon ulkopuolisten tulee maksaa tilaus suomalaisessa Paytrail -verkkomaksupalvelussa. Mikäli tilaukseesi tulee myöhemmin lisäyksiä, voit maksaa nämä noudon yhteydessä tai tekemällä lisätilauksen verkkokaupassa. Tutustu maksutapoihin ja -ehtoihin kassalla. Tarkista, että olet saanut tilaamistasi tuotteista tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (jos et saanut tilausvahvistusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osku@ravintolaosku.fi tai 040 8658 996). Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa otathan meihin yhteyttä 3 päivän sisällä. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

MUUT EHDOT
Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi vuorokauden tai samana päivän kuluessa tilauksen päiväyksestä, jos tilattuja tuotteita ei ole mahdollista valmistaa, force majeure- tilanteessa. Palautamme teille maksun. Ilmoitamme peruutuksesta puhelimitse tai mikäli emme saa sinua kiinni, sähköpostitse.